Aktiviteter

Få inspiration til uddannelsesvalget og mød FH Fyn til DM i Skills

Har du ingen planer den 2.-4. februar? Det har du nu! FH Fyn, FH Trekanten, FH Sydvestjylland og FH Sønderjylland er nemlig gået sammen om at være med, når 300 unge fra erhvervsuddannelserne konkurrerer om at være bedst til deres fag til det årlige DM i skills i Messe C i Fredericia.

Til DM i skills den 2.-4. februar kan du opleve ca. 300 unge fra en lang række erhvervsuddannelser dyste om titlen som Danmarksmester inden for deres fag.

Alubyggere, Anlægsgartnere, Bagere, Blomsterdekoratører, Frisører, Grafiske teknikere, Industriteknikere, Kokke, Konditorer, Kosmetikere, Murere, Møbelsnedkere, Skilteteknikere, Slagtere, Tjenere, Tømrere, Urmagere og mange, mange flere fag er med til DM.

Vi glæder os til at være med til at tale erhvervsuddannelserne op, og inspirere en masse unge mennesker, så vi får motiverede elever på erhvervsskolerne og dygtige faglærte i fremtiden.

Vi laver desuden to daglige konkurrencer ved vores stand, hvor man kan vinde fede præmier. Du finder os i Hal A ved stand A-1222.

Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Læs mere her: https://skillsdenmark.dk/

I dette avistillæg kan du læse meget mere om DM i Skills og høre fra nogle af de deltagere, der har været med i de tidligere år: DM i Skills (e-pages.dk)

Fagbevægelsens Hovedorganisation er stolte af at være med til at sponsorere DM i Skills, sammen med en række andre virksomheder og organisationer: