Aktiviteter

FH Fyn støttede Pride 2023 i Odense

Også i 2023 støttede FH Fyn den årlige Pride, som blev afholdt den 20. maj 2023 i Odense. Hver tiende LGBT+ lønmodtager føler ikke, at de kan være åbne om deres seksuelle orientering eller kønsidentitet, når de er på arbejde. I januar viste en rapport fra LGTB+ Danmark og Boston Consulting Group at 81% af…

Også i 2023 støttede FH Fyn den årlige Pride, som blev afholdt den 20. maj 2023 i Odense.

Hver tiende LGBT+ lønmodtager føler ikke, at de kan være åbne om deres seksuelle orientering eller kønsidentitet, når de er på arbejde.

I januar viste en rapport fra LGTB+ Danmark og Boston Consulting Group at 81% af LGBT+ personer på arbejdsmarkedet har oplevet eller overværet diskriminerende adfærd på deres arbejdsplads inden for de sidste to år. 

Vi mener, at arbejdsgiverne skal tage større ansvar i hverdagen ved at gå foran med en god og inkluderende ledelsesstil og skabe de gode rammer bl.a. via inkluderende personalepolitikker.