Nyheder

OK Løntjek

OK Løntjek i FH Sektion Fyn, sammen med vores lokale tillidsrepræsentanter og medlemmer, der gør en kæmpe indsats for at fortælle og vise, hvor vigtigt det er at have tjek på lønsedlen. Har du husket at tjekke din løn? Hvert år hjælper vores tillidsrepræsentanter med at tjekke lønsedler, og det kommer i høj grad vores…

OK Løntjek i FH Sektion Fyn, sammen med vores lokale tillidsrepræsentanter og medlemmer, der gør en kæmpe indsats for at fortælle og vise, hvor vigtigt det er at have tjek på lønsedlen.

Har du husket at tjekke din løn?

Hvert år hjælper vores tillidsrepræsentanter med at tjekke lønsedler, og det kommer i høj grad vores medlemmer til gode. Derudover sikrer de gode forhold for kollegaerne, finder løsninger, når der er konflikter mellem ledelse og medarbejdere – og meget, meget mere.

De fortjener en “OK-brunner”, som de sammen med kollegaerne kan nyde hjemme på arbejdspladsen. Et stort tak for jer i vores hverdag!

Find din OK-fagforening og se, hvordan du tjekker din løn her: https://ok-maerket.dk/